tisdag 6 oktober 2009

Maria Naprapat

Igår, måndag den 5:e oktober hade jag tid hos Maria igen för behandling. Hon "lossade" några kotor som låg helt fel - det har jag då känt ordenligt också - så jag var riktigt rörlig när jag gick därifrån. Trodde i min dumma enfald att jag skulle må jättebra idag, eftersom kotorna lagts på plats, men inte ! Idag har jag jätteont, det känns som om jag inte har några ben - jätteobehagligt!
Och naturligtvis har jag fått migrän också - så det är precis som vanligt :( Jag fick med mig några övningar som jag ska göra hemma - två gånger per dag - och jag hoppas att det blir lite bättre om några dagar. Maria sade att jag var så stel och orörlig så det kommer att ta tid - men jag har ju gått så här i så många år - så jag har fastnat i alldeles fel kroppsställningar - det blir ju så när det värker hela tiden, från topp till tå. Ska tillbaka igen nästa vecka - ser fram emot det - verkligen !

1 kommentar:

  1. Hoppas detta kommer att hjalpa dig da!!!!
    Hoppas du borjat med boken,den ar sa bra!!!!

    kram Eva

    SvaraRadera

Om mig

Mitt foto
Jag heter Birgitta och är född på Frösön, Östersund. Flyttade till Stockholm år 2000 och trivs bra här. Jag har 3 barn och 6 ljuvliga underbara barnbarn.

Smått o Gott

Välkommen till min blogg. Jag vill dela med mig av vad som händer i mitt vardagliga liv....Det blir mycket om segling i skärgården, berättelser om mina barn och barnbarn, ja det kommer att bli lite smått o gott !